Producten

Scherpe schaatsen voor scherpe prijzen

Producten

Op deze pagina kunt u ons aanbod van schaatsen en aanverwante artikelen bekijken. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren en bedienen hebben wij geen online verkoop via de website. Wel kunt u, op onze website, alle informatie en prijzen vinden over onze producten.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom ( Westeinde 42A in De Rijp ) om te komen kijken, passen en de producten aan te schaffen.

U kunt uw bestelling telefonisch (06-33344455) of via e-mail info@eilandspolderschaatsen.nl aan ons doorgeven.

    

Cruiser VC7 | Viking


    

Deze afneembare schaats is comfortabel én stevig, waardoor zwikken en blaren worden voorkomen. Ervaren schaatsers zowel als recreanten kunnen uit de voeten met de VC7, tijdens toertochten en op de baan. De speciale constructie maakt aantrekken eenvoudig. De nieuw ontwikkelde snel sluiter zorgt voor strak en gemakkelijk aansnoeren zonder beknelde en koude vingers.

Het Flex-manchet zorgt voor extra steun rond de enkels en geeft de schoen zijn unieke stevigheid en comfort. De speciaal ontwikkelde R3 PU zool is van duurzaam, slijtvast materiaal gemaakt en zorgt voor optimale stijfheid met de juiste torsie. De brede ondervoet zorgt voor extra stabiliteit.

Maat: 36 t/m 47 | Materiaal: Kunststof | Onderstel: Viking I & Special

VC7 Schoen:

€189,-

Viking I:

€239,-

Viking special:

€289,-

    

Cruiser VC3 | Viking


    

De VC3 is een zeer stevige en stabiele schoen door de aangesloten pasvorm en de verstevigende carbon kappen rond de schoen. De stijve zool biedt stevigheid in combinatie met optimale torsie. De schoen is zoomloos, waterdicht en van duurzaam materiaal vervaardigd. De VC3 is eenvoudig aan- en uit te trekken en de speciale snel sluiter zorgt voor strak en gemakkelijk aansnoeren.

De steun leverende kappen van carbon rond de enkels zijn met een bijgeleverde sleutel te verstellen om kanten tegen te gaan. Ook sportiever rijden wordt mogelijk gemaakt door de kap naar voren te verstellen. Het geanodiseerde aluminium VC onderstel is voorzien van speciaal of Viking I staal. De Rottefella binding is eenvoudig in gebruik en zeer stevig.

Maat: 36 t/m 47 | Materiaal: Carbon & Kunststof | Onderstel: Viking I & Special

VC3 Schoen:

€399,-

Viking I:

€239,-

Viking special:

€289,-

    

Combi Slider | Viking


    

De Combi Slider heeft een hoge schoen met een gecombineerde sluiting van clip, klittenband en veter. De schoen ondersteund de enkel optimaal, wat zorgt voor meer stabiliteit en schaatscomfort. De binnenschoen heeft een comfortabele pasvorm en bestaat uit ademend antibacterieel materiaal. Dit voorkomt blaren en koude en pijnlijke voeten. De buis is vervaardigd uit een hoogwaardig kunststof met daarin een gehard RVS mes.

Maat: 36 t/m 47 | Schoen: Kunststof | Onderstel: Kunststof & RVS

€180,-

    

Combi Kunststof Klap | Viking


    

De Combi Klap heeft een hoge schoen met een gecombineerde sluiting van clip, klittenband en veter. De schoen ondersteund de enkel optimaal, wat zorgt voor meer stabiliteit en schaatscomfort. De binnenschoen heeft een comfortabele pasvorm en bestaat uit ademend antibacterieel materiaal. Dit voorkomt blaren en koude en pijnlijke voeten. De buis is vervaardigd uit een hoogwaardig kunststof met daarin een gehard RVS mes. Het is tevens mogelijk om de klapbeweging vast te zetten.

Maat: 36 t/m 47 | Schoen: Kunststof | Onderstel: Kunststof & RVS

€229,-

    

Combi Basic | Viking


    

De Combi Basic heeft een hoge schoen met een gecombineerde sluiting van clip, klittenband en veter. De schoen omsluit de voet en ondersteund de enkel optimaal, wat zorgt voor meer stabiliteit en schaatscomfort. De binnenschoen heeft een comfortabele pasvorm en bestaat uit ademend antibacterieel materiaal en dual density foam. Dit voorkomt blaren, koude en pijnlijke voeten. De schaats van de Combi Basic is van koolstofstaal met een dikte van 1,1 mm en is afgewerkt met een zwarte poedercoating.

Maat: 34 t/m 50 | Schoen: Kunststof | Onderstel: Koolstofstaal

€159,-

    

Viking Multi ( Verstelbaar) | Viking


    

De Viking Multi is een verstelbare kinderschaats, waarbij de schoen aan te passen is in verschillende maten. De schoen is gemakkelijk aan en uit te trekken door middel van de speciale vetersluiting en de buckel sluiting.De schaats is licht van gewicht en de thinsulte binnenschoen voorkomt koude voeten. Het onderstel is gemaakt van een hoogwaardig kunststof en RVS ijzer. Onderhoud is dus bijna niet nodig.

Maat: 28 - 31 / 32 - 35 | Schoen: Kunststof | Onderstel: Kunststof & RVS

€99,-

    

De Viking | Viking


    

Viking heeft de beste eigenschappen van zijn conventionele schaatsen gecombineerd in "De Viking Original". Deze schaats is ideaal voor de beginnende schaatser die zijn techniek verder wil ontwikkelen. De Viking Original is voorzien van een ingezette voetholtesteun voor extra steun en voorkomt kramp onder de voet. De schaats van De Viking Original is van hoog kwaliteit koolstofstaal met een dikte van 1.1 mm.

Maat: 30 t/m 34

€129,-

Maat: 35 t/m 48

€169,-

    

Combi II | Viking


    

De Combi II heeft een hoge schoen voor ondersteuning en een sluiting van drie clippen voor een makkelijke instap. De binnenschoen heeft een comfortabele pasvorm en bestaat uit ademend antibacterieel materiaal en dual density foam. Dit voorkomt blaren, koude en pijnlijke voeten. De Combi II heeft een schaats van koolstofstaal met een dikte van 1.1 mm.

Maat: 28 t/m 33

€120,-

Maat: 34 t/m 45

€139,-

    

Unlimited Slider | Viking


    

De halfhoge schoen van de Unlimited Slider maakt het mogelijk een diepe schaatspositie aan te nemen voor een betere afzet. De sluiting van clip en veter omsluit voet en enkel optimaal. Dit zorgt voor meer stabiliteit en schaatscomfort. De binnenschoen heeft een comfortabele pasvorm en bestaat uit ademend antibacterieel materiaal. Dit voorkomt blaren en koude en pijnlijke voeten. De buis is vervaardigd uit een hoogwaardig kunststof met daarin een gehard RVS mes.

Maat: 36 t/m 47 | Schoen: Kunststof | Onderstel: Kunststof & RVS

€170,-

    

Unlimited Klapschaats | Viking


    

De halfhoge schoen van de Unlimited Klap maakt het mogelijk een diepe schaatspositie aan te nemen voor een betere afzet. De sluiting van clip en veter omsluit voet en enkel optimaal. Dit zorgt voor meer stabiliteit en schaatscomfort. De binnenschoen heeft een comfortabele pasvorm en bestaat uit ademend antibacterieel materiaal. Dit voorkomt blaren en koude en pijnlijke voeten. De buis is vervaardigd uit een hoogwaardig kunststof met daarin een gehard RVS mes. Het is tevens mogelijk om de klapbeweging vast te zetten.

Maat: 36 t/m 47 | Schoen: Kunststof | Onderstel: Kunststof & RVS

€219,-

    

Unlimited Basic | Viking


    

De halfhoge schoen van de Unlimited Basic maakt het mogelijk een diepe schaatspositie aan te nemen voor een betere afzet. De sluiting van clip en veter omsluit voet en enkel optimaal. Dit zorgt voor meer stabiliteit en schaatscomfort. De binnenschoen heeft een comfortabele pasvorm en bestaat uit ademend antibacterieel materiaal en dual density foam. Dit voorkomt blaren, koude en pijnlijke voeten. De schaats van de Unlimited Basic is van koolstofstaal met een dikte van 1.1 mm en is afgewerkt met een zwarte poedercoating.

Maat: 28 t/m 50 | Schoen: Kunststof | Onderstel: Koolstofstaal

€149,-